Trädgårdscaféet

Fika, ta en kaffe, eller sugen på något matigare. Hos oss kan du ”fika” i en historisk miljö, omgiven av vackra blommor och växter. Du kan välja att sitta inne i smedjan, som är från 1700-talet, eller sitta inne i vårt fina växthus av trä, kanske vädret är så fint att du hellre vill sitta utomhus bland våra växter.

Illustration av hand som håller en planta

Fika, kaffe & matigare rätter

Vi väljer omsorgsfullt ut högkvalitativa råvaror och produkter till vårt trädgårdscafé. T.ex. är vårt bryggkaffe kravmärkt, fairtrade och 100 % klimatkompenserat, till det serverar vi ekologisk kravmärkt mjölk. Vi serverar gärna kravmärkta och ekologiska produkter där det är möjligt.

Illustration av hand som håller en planta

Ta en titt på menyn

Vi erbjuder något för de flesta. Klicka på meny, för att se vad vi erbjuder (menyn kan variera över tiden). Vi har gluten- och laktosfria alternativ, både vad avser mat & fika. Har du andra allergier så prata gärna med oss på plats.

Meny

Illustration av hand som håller en planta

Livets goda i grönskande miljö

Att fika i en inspirerande & fantastisk miljö, gör livet så mycket bättre. Hos oss stannar man gärna länge. Totalt har vi 120 sittplatser, varav 35 inomhus. I trädgårdscaféet är det normalt inte möjligt att boka bord, eller förboka mat. Är ni ett sällskap på 10 personer, eller fler, som tänkt äta mat, så kontakta oss, så skall vi försöka hjälpa er.

Julmeny

Presenteras i mitten av november.

Fikameny

FIKA

Vi varierar vårt utbud från nedan meny

Julfika presenteras i mitten av november.

KAFFEMENY

Bryggkaffe ”Kravmärkt, Fairtrade, CO2 kompenserat”
Americano
Espresso
Cappuccino
Caffe Latte
Islatte
Te ”Dear Tea Society, alla sorter är ekologiska”
Varm choklad

Vi använder alltid KRAV-märkt mjölk till vårt te & kaffe

Välkommen!