Jobba hos oss

Jobba hos oss, Handelsträdgården Löfstad Slott

Vi behöver anställa personal till säsongen 2021. Vi har säsongsöppet, preliminärt från slutet av mars och säsongen 2021 kommer vi ha öppet t.o.m. oktober månad. Vi har också öppet en månad inför julen. Vi erbjuder ett arbete i en fantastisk miljö, målet med verksamheten är att besökarna verkligen skall trivas att vara hos oss. Så arbetsklimatet är av högsta vikt, att vi som jobbar tycker det är roligt.

Vi söker flera personer i olika tjänster

Se under lediga tjänster. De jobb som är annonserade, är vakanta jobb. Syns inget under lediga tjänster, så finns inga vakanser för närvarande. Vi uppmärksammar alltid via instagram och Facebook om vi söker personal. Så följ oss förslagsvis där, så missar ni inte ett tillfälle. Det som är gemensamt för både handelsträdgården och trädgårdscaféet, då kunskap är ett av våra värdeord, är att du har en relevant utbildning för jobbet du söker, och/eller erfarenhet från yrket. Vidare tycker vi det är viktigt att det finns en bra matchning, dvs att arbetet hos oss passar dig bra och att du har egenskaper som gör att du trivs hos oss.

Till dig som söker, eller har frågor

Vi ser gärna att du skickar ett personligt brev till oss, där du anger vilken tjänst du söker, och motiverar varför du skulle passa bra att jobba med oss. Skicka också med ett CV samt minst två referenser, t.ex. en lärare från utbildningen, eller en chef från tidigare anställning. Varmt välkommen med din ansökan till info@handelstradgarden.se Vi lovar att lämna svar till alla seriösa sökande. OBS, glöm inte kika i din spamkorg ifall du inget hört ifrån oss. Ibland hamnar man där.

Säsong 2021

Vi går in på vår femte säsong. Vi har en stadig tillväxt för varje år. Och säsongen 2021, så kommer vi vara fler som jobbar än tidigare. I handelsträdgården jobbar Catarinya och Mikaela sedan tidigare, och söker nu flera nya kollegor.Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en inspirerande och stimulerande miljö där kunden är i fokus. Arbetet innefattar försäljning och rådgivning till kund, vattning, skötsel, samt uppackning och exponering.

Precis som handelsträdgården, så servar vi fler och fler gäster i vårt härliga trädgårdscafé. En nyhet i år är att vi söker en person som vill börja i företaget med att jobba en säsong och därefter ta det övergripande ansvaret med att utveckla caféverksamheten vidare. Vi har själva ett mycket stort matintresse, och har ett kompromisslöst tänkande vad avser kvaliteten på de råvaror vi använder i vårt cafékök, vi gillar att det går mer åt det gröna hållet, och KRAV ser vi som en självklarhet i nutid och framtid.

För alla tjänster hos oss, så tror vi att du är engagerad i ditt sätt, har ett positivt och trevligt bemötande, har en känsla för bra service och gillar att ta ansvar.

Vi erbjuder säsongsanställning på deltid med start mars/april. Arbetet är förlagt till vardagar och med tjänstgöring varannan helg. Tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt avtal.

Handelsträdgården

Två Trädgårdsmästare

Du jobbar ute i handelsträdgården, med att hjälpa kunder i växtval och ge råd med plantering och skötsel. Vi söker dig som har utbildning och yrkeserfarenhet inom trädgård. Du ska ha mycket goda växtkunskaper samt kunskap om växtkvalitet. Vana från detaljhandeln är ett plus.

En Florist

Du kommer vara ansvarig för vårt torg med säsongens blommor. Göra fina planteringar, både för utomhus och innemiljö. Exponera blommor och inredningsprodukter i vårt vackra växthus. Kassatjänst. Du hjälper även till i handelsträdgården. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för inredning. Du har en härlig känsla för färg och form. Du har en floristisk utbildning. Kassavana är ett plus.

Sommarjobb Trädgård

Du jobbar under den tid vår ordinarie personal har semester, det blir ca 4-5 veckor totalt under sommaren. Det finns även möjlighet att jobba lite extra under vissa helger.  Vi tror att du kanske går en gymnasieutbildning inom trädgård, på så sätt har du påbörjat din karriärbana, men vill gärna skaffa lite erfarenhet inom ett område du brinner för.

Praktik

Du kanske har intresset, men inte den kunskap som krävs för att idag jobba som trädgårdsmästare. Man lär sig väldigt mycket av trädgårdsmästaryrket genom att praktisera hos oss. Det är också en möjlighet att testa på, dvs se om det är ett yrke som du skulle trivas med. Vi har möjlighet att ta emot praktikanter, är du intresserad, så ta gärna en kontakt med oss.

Trädgårdscaféet

Ansvarig Caféet

Vi söker dig som har nyligen gått en restaurangskola,

Cafébiträde