Jobba hos oss, Handelsträdgården Löfstad Slott

Vi växer som bolag och behöver anställa mer personal. Vi har säsongsöppet, från slutet av mars och öppet en bit in i oktober, det varierar lite från år till år, vidare har vi öppet inför julen. Vi erbjuder ett arbete i en fantastisk miljö, målet med verksamheten är att besökarna verkligen skall trivas att vara hos oss. Så arbetsklimatet är av högsta vikt, att vi som jobbar tycker det är roligt.

Vi söker flera personer i olika tjänster

Det som är gemensamt för både handelsträdgården och trädgårdscaféet, då kunskap är ett av våra värdeord, är att du har en relevant utbildning för jobbet du söker, och/eller erfarenhet från yrket.
Vidare tycker vi det är viktigt att det finns en bra matchning, dvs att arbetet hos oss passar dig bra,
och att vi trivs med varandra.

Till dig som söker, eller har frågor, se länk längre ner

Vi ser gärna att du skickar ett personligt brev till oss, där du anger vilken tjänst du söker, och motiverar varför du skulle passa bra att jobba med oss. Skicka också med ett CV samt minst två referenser, t.ex. en lärare från utbildningen, eller en chef från tidigare anställning. Sista ansökningsdagen är 20 februari. Varmt välkommen med din ansökan!

Lediga jobb

Cafébiträde deltid

Provanställning, därefter erbjuds en säsongsanställning.
Tjänstgöringsgrad 75%
Arbetsuppgifter: Kassabiträde, matberedning, diskning och städning.

Vill du söka, eller har frågor, så skall du använda dig av vårt kontaktformulär

Klicka här för att komma till formuläret för jobbansökan 
(scrolla sedan ner rullisten till ”söka jobb” om du har bilagor i pdf eller word, så kan du istället skicka din ansökan till info@handelstradgarden.se)