Jobba hos oss

Jobba hos oss, Handelsträdgården Löfstad Slott

Vi behöver anställa personal till säsongen 2020. Vi har säsongsöppet, preliminärt från slutet av mars och säsongen 2020 kommer vi ha öppet t.o.m. oktober månad. Vi erbjuder ett arbete i en fantastisk miljö, målet med verksamheten är att besökarna verkligen skall trivas att vara hos oss. Så arbetsklimatet är av högsta vikt, att vi som jobbar tycker det är roligt.

Vi söker flera personer i olika tjänster

Se under lediga tjänster. De jobb som är annonserade, är vakanta jobb. Syns inget under lediga tjänster, så finns inga vakanser för närvarande. Vi uppmärksammar alltid via instagram och Facebook om vi söker personal. Så följ oss förslagsvis där, så missar ni inte ett tillfälle. Det som är gemensamt för både handelsträdgården och trädgårdscaféet, då kunskap är ett av våra värdeord, är att du har en relevant utbildning för jobbet du söker, och/eller erfarenhet från yrket.
Vidare tycker vi det är viktigt att det finns en bra matchning, dvs att arbetet hos oss passar dig bra, och att vi trivs med varandra.

Till dig som söker, eller har frågor, se länk längre ner

Vi ser gärna att du skickar ett personligt brev till oss, där du anger vilken tjänst du söker, och motiverar varför du skulle passa bra att jobba med oss. Skicka också med ett CV samt minst två referenser, t.ex. en lärare från utbildningen, eller en chef från tidigare anställning. Varmt välkommen med din ansökan! Vi lovar att lämna svar till alla seriösa ansökande. OBS, glöm inte kika i din spamkorg ifall du inget hört ifrån oss. Ibland hamnar man där.

Just nu har vi inga lediga tjänster

Klicka här för att komma till formuläret för jobbansökan 
(scrolla sedan ner rullisten till ”söka jobb” om du har bilagor i pdf eller word, så kan du istället skicka din ansökan till info@handelstradgarden.se)