Program 2019

Välkommen till årets program på Handelsträdgården. Vi kommer fylla på programmet med evenemang allt eftersom. Alla våra evenemang marknadsförs här på vår webbplats, men även på Facebook, där får ni snabbast uppdateringar på nyheter. Observera att vi endast har förköp till våra evenemang. För anmälan, se längre ner på denna sida, efter de presenterade evenemangen.

Handelsträdgården på Facebook

Sommaryoga på Löfstad Slott

Onsdagar den 26/6, 3/7, 10/7, 17/7  kl:09,00- 10,00

OBS särskild anmälan för detta evenemang, se nedan.

Yoga utomhus i slottsparken vid Löfstad slott.  Vi träffas vid parkeringen kl. 8.45. Yogan är en mjuk form av hathayoga som passar både nybörjare och vana utövare. Ta med yogamatta och filt. Meddela vid anmälan om du behöver låna yogamatta.

Pris: 100 kr betalas in på bankgiro 285-6672 eller via swish 123 339 9607.

Anmälan via Boka DirektSök på Yoga med Marie-Christine.

Efter yogan går vi till Löfstad Handelsträdgård och fikar i den mysiga miljön på Trädgårdscaféet.

Så anmäler du dig till ett evenemang

För att anmäla dig till ett evenemang, så mailar du följande till evenemang@lofstadslott.se:

  • Skriv evenemangsnamnet i ämnesraden
  • Ange i mailet hur många personer din anmälan avser
  • Ange ditt för- och efternamn

Först till kvarn

Alla evenemang har begränsat antal platser, varav vi reserverar oss för fullbokningar. Vi tillämpar först till kvarnen principen. Inom kort får du en återkoppling från oss på ditt mail, att vi noterat din anmälan och reserverat plats för er, alternativt med information om att evenemanget hunnit bli fullbokat. För att bekräfta din anmälan, så skall ni nu betala in avgiften för inträdet.

Betalning

Ni betalar inträdet till antingen vårt Swish-nummer: 123 682 20 84, eller via vårt Bankgiro: 371-2858. (Betalningsmottagare är NOKK AB) Märk din inbetalning med ditt ”Förnamn Efternamn” och ”datumet” för evenemanget. T.ex. Anna Andersson 17/5.

Betalar du för fler personer, t.ex. tre personer, så betalar du in inträdesavgiften för tre och anger bara ditt namn och datum som tidigare beskrivet. Vi kommer då notera ditt namn och två medföljare.

Vi kommer bekräfta din inbetalning, kort efter vi noterat insättningen. När du kommer till evenemanget, så behöver ni bara ange ert namn vid entrén.